Babysalmesang

Babysalmesang i Vejby​

 

Nye forløb kører, når der er samlet nok tilmeldte.

 

Babysalmesang er for babyer mellem 2 og 12 måneder sammen med en voksen. Ældre søskende er velkomne til at være med.


Vi mødes i Vejby Sognegård fredage kl. 10:00 - ca.11:30. Vi synger, danser, spiller og leger så alle sanserne stimuleres. Efter ca. 45 minutters musik, drikker vi en kop kaffe/te og spiser en bid brød.


Tilmelding og yderligere info hos kirkesanger: Trine Schousen - trine.schousen@gmail.com


 

PRAKTISKE INFORMATIONER

STED:   Kirkebakken 4, 3210 Vejby

TID : Kl. 10.00 - 11.30

PRIS: Gratis

TILMELDING OG MERE INFORMATION:

Kirkesanger Trine Schousen - trine.schousen@gmail.com

--------------------------------

Lidt om Babysalmesang
Babysalmesang i folkekirken er et musikalsk tilbud til de allermindste børn og deres forældre. Babysalmesang er opstået ud fra en viden om, at sang og musik stimulerer barnets musikalske og sansemotoriske udvikling.   

En baby forstår ikke salmerne, men babyen kan sanse stemningen og atmosfæren, og tekst og melodi kan lagre sig i barnets underbevidsthed.

Ud over at synge salmer og sange fra den danske sangskat, kan babysalmesang byde på sanglege, dans, sæbebobler, leg med rasleæg - og ikke mindst en hyggelig stund med et ganske særligt nærvær mellem dig og din baby. Babysalmesang giver desuden inspiration til at synge og bevæge dig med din baby derhjemme.

Alle er velkomne
Babysalmesang er ganske uformelt. Det kræver ikke et stort kendskab til hverken kirken eller til sang og musik. Alle kan være med!  Husk, at netop DIN stemme er din babys yndlingsstemme. ;o)

   Babysalmesang